Wandel-3-daagse Luttenberg 4, 5, en 6 juni

| 23 May 2019 | 0 Comments

Op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juni 2019 organiseert Stichting Sportbelangen Luttenberg (de sporthal) voor de negende keer een Avond Wandel-3-daagse. Drie avonden zijn er mooie routes uitgezet langs de mooiste plekjes van Luttenberg. U kunt kiezen tussen een route van 5 of 10 kilometer. Kunt u niet alle dagen? Eén dag meelopen is ook mogelijk. De start is elke avond tussen 18.00 en 18.30 uur bij Sporthal de Achterberg. Voor een gezonde snack tijdens de tussenstop wordt gezorgd. Als u alle dagen deelneemt ontvangt u een herinnering. Doordat we als organisatie niet meer zijn aangesloten bij de wandelbond, is het helaas niet meer mogelijk een genummerde medaille te ontvangen na afloop.

wandel4daagse1

U kunt u inschrijven via de website van de sporthal: https://www.sporthalluttenberg.nl/activiteiten/wandeldriedaagse. Inschrijven op de avond van het wandelen zelf is natuurlijk ook een mogelijkheid, maar wil je wachttijd voorkomen dan is het verstandig om eerst in te schrijven. Wij zorgen dan dat uw deelnamekaart voor u klaar ligt.

De deelnamekosten voor volwassenen zijn € 5,00 per persoon.

Voor vragen kunt u mailen naar: info@sporthalluttenberg.nl of bellen/appen met Laris Noordegraaf 06-12256722 (na 18 uur).

Denkt u aan de veiligheid, gebruik een hesje!

Wilt u zelf zorgen voor een waterflesje of bidon voor uw kind? Wij houden de omgeving van Luttenberg graag schoon en delen daarom geen waterflesjes meer uit.

Categorie: Algemeen

Geef je reactie