Volleybalmeiden bedanken hun sponsoren (en zoeken nog een trainer)

| 6 November 2018 | 0 Comments

Blije volleybalsters in sporthal De Achterberg. Met nieuwe ballen, kleding en bidons kunnen ze er weer tegenaan. Op 26 oktober werden de gulle sponsoren bedankt. Nu de meiden er piekfijn bijlopen, blijft er nog één wens over: een betaalde trainer.

De meisjes uit de C-jeugd en de B-jeugd hadden bloemen en lekkers meegebracht voor hun sponsors. Die gingen vervolgens op de foto met de volleybalsters. Jordi van der Weegh van Oosterwechel Vloeren bekostigde moderne tenues. Jurgen en Gert Hoogeboom van Hoogeboom Raalte regelden nieuwe ballen en tassen. Mathijn en Marloes Veldkamp van Top Fit Salland stelden trainingspakken en bidons beschikbaar. Bovendien trainen de meiden regelmatig in The Barn, het fitnesscentrum van Top Fit Salland.

Trainer gezocht
Nu de spullen op orde zijn, heeft de vitale sportclub nog één vurige wens. De Luttenbergers zoeken een (betaalde) volleybaltrainer voor technische en tactische trainingen. In eerste instantie voor de drie jeugdteams, maar in een later stadium is uitbreiding naar de senioren een optie. Heb je interesse? Heb je een tip? Of wil je meer weten? Stuur dan even een mailtje naar marcelboosveld@hotmail.com.

bewerkt jeugd coaches sponsors

Categorie: Algemeen, Sport

Geef je reactie