STICHTING DE ENK LEMELERVELD OPENT DE DEUREN

| 12 June 2019 | 0 Comments

de enk

Onze naam is veranderd in Stichting De Enk Lemelerveld. Inmiddels hebben er rond de 25 deelnemers, verschillende vrijwilligers en stagiaires hun weg gevonden naar de Enk en willen we graag laten zien hoe we werken. Daarom is iedereen welkom op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 15.00 uur aan de Vilstersestraat 5 in Lemelerveld. De koffie/thee met appeltaart staat voor u klaar.

De Enk wil verder aan de weg timmeren. Er zijn genoeg mogelijkheden in de werkplaatsen voor houtbewerking, brommer- en fietsreparatie, en in het atelier. In het voorste gedeelte van het pand is een prachtige winkel gevestigd waar men terecht kan voor diverse woonaccessoires en cadeauartikelen, waaronder producten die in de eigen werkplaats worden  gemaakt.

Onze ambities zijn groot, het laatste gedeelte van de schuur gaan we vernieuwen zodat er ook een laswerkplaats kan komen. Het vernieuwen moet passen bij het geheel met veel isolatie en genoeg zonnepanelen. Kom kijken naar de plannen.

Verder hebben we de Stichting Vrienden van de Enk opgericht. Deze groep gaat zich inzetten voor extra dingen. Ook meer samenwerken met bedrijven in Lemelerveld is belangrijk.

Gezien de veranderingen hebben we ruimte voor nieuwe deelnemers. Als er deelnemers of vrijwilligers zijn, of iemand die op een andere manier bij ons wil werken of helpen, meld je aan! Tel. 0572-850525 of 06-30191807.

Wat is er te doen;

  • Een kijkje achter de schermen.
  • Schminken voor de kinderen in de pipowagen.
  • Zelf maken van een gezonde snack van en voor kinderen.
  • Zandtekenen op de zandtafel, erg mooi om te doen.
  • Iedereen kan mee schilderen aan een mooi schilderij. De deur is open!!!

Categorie: Algemeen

Geef je reactie