Standhouders gezocht voor Moonlight shoppen

| 13 October 2018 | 0 Comments

De kerst- en wintertijd staan weer voor de deur. Natuurlijk vieren we eerst nog het Sinterklaasfeest, maar de organisatie voor de kerstmarkt is weer begonnen. Ook dit jaar wordt dus weer de kerstmarkt, “Het Moonlight Shoppen” georganiseerd in Luttenberg. Dit gaat gebeuren op vrijdag 14 december 2018 van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Samen proberen we er weer een gezellig evenement van te maken met, sfeervolle kerstmuziek, kerstverhalen, kerstmannen, midwinterhoornblazers, glühwein, vuurkorven en een markt in de kerstsfeer. “Het Moonlight Shoppen” wordt gehouden in en voor het Gemeenschapscentrum Elckerlyc aan de Butzelaarstraat in Luttenberg. Voor deze kerstmarkt zijn we nog op zoek naar standhouders die hier hun waar aan de man willen brengen tijdens het gezellige “Moonlight Shoppen”.

Wel vragen we van de standhouders dat de aan te bieden spullen iets te maken moeten hebben met kerst en\of oud en nieuw of de wintertijd. Maar dit kan dus een heel breed assortiment zijn. Hebt u interesse neem dan gerust contact op met Joyce Heuven via het telefoonnummer van Elckerlyc 0572-301302, of via de mail elckerlyc22@gmail.com
De Commissie van het “Moonlight Shoppen”.

moonlight

Categorie: Algemeen, In bedrijf

Geef je reactie