Joop Munsterman te gast op sponsoravond SDOL

| 20 March 2013

Op donderdag 25 april houdt de sponsorcommissie  van SDOL in samenwerking met Stichting Sportbelangen Luttenberg (SSL) de jaarlijkse sponsoravond. Naast het borrelen en het netwerken wordt er dit jaar een heus Sportcafé georganiseerd met bekende gasten. Onder leiding van freelance journalist Eddy van der Ley (onder andere Algemeen Dagblad, red.) worden met Maikel Kieftenbeld (speler FC Groningen) en Joop Munsterman (voorzitter FC Twente) de  laatste bedrijfskundige en sportieve ontwikkelingen in de voetbalwereld besproken.

Joop Munsteman en Maikel Kieftenbeld

„Het wordt een avond waarbij verbaal entertainment en scherpe discussies gegarandeerd worden!”, aldus de organisatie. Doorgaans is de sponsoravond alleen toegankelijk voor de sponsoren van SDOL, maar dit jaar worden ook een beperkt aantal kaarten verkocht onder de leden van SDOL, die dan ook in de gelegenheid worden gesteld om deze avond bij te wonen.

Het aantal kaarten dat beschikbaar komt, en hoe deze kaarten besteld kunnen worden, wordt in april bekend gemaakt op de website van SDOL.

Categorie: Algemeen

Reacties (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Herma Jalink says:

    wat is goed de dag of de datum

    23 april is op dinsdag.

  2. ParelvanSalland says:

    Excuses: de correcte datum moet zijn donderdag 25 april. Dit is inmiddels ook aangepast in het artikel.