Achtervolging snelkraak Ommen eindigt in Luttenberg

| 7 April 2016

Politie Raalte heeft vermoedelijk één van de twee daders aangehouden die verantwoordelijk is voor een snelkraak bij de Phonehouse in de Brugstraat in Ommen. Na de snelkraak zijn de daders op de vlucht geslagen en op de Luttenbergerweg uit de bocht gevlogen.

De vermoedelijke dader is een 25 jarige man uit Amsterdam, die aangehouden is in de buurt van de brandweerkazerne in Luttenberg en hij is vastgezet.

Bron: Politie.nl

De daders hebben in de nacht van woensdag op donderdagnacht om 4.45 uur een ruit van de Phonehouse in Ommen vernielt, maar het is nog onbekend of de daders ook buit hebben meegenomen. Getuigen hebben de daders zien wegrennen. Na een achtervolging door de politie is de auto van de daders uit de bocht gevlogen op de Luttenbergerweg en achtergelaten. Toen de politie ter plaatse bij de auto aan kwam waren de inzittende al verdwenen.

De politie doet onderzoek in Ommen en bij de auto op de Luttenbergerweg.

Het gaat om twee daders, die donker gekleed waren en in een donkere auto reden. De politie roept getuigen op om zich te melden en contact op te nemen via 0900-8844.

Bron: www.destentor.nl

Categorie: 112

Comments are closed.