SDOL wint uit bij de Gazellen

| 24 March 2013

De handbalsters van SDOL hebben zaterdagavond met 24-28 gewonnen van De Gazellen uit Doetinchem.

In de beginfase ging de wedstrijd gelijk op. Daarna nam De Gazellen een voorsprong van drie doelpunten. De Luttenbergse verdediging stond niet scherp en de ploeg werd aan alle kanten voorbij gelopen door de thuisploeg. Het was aan de sterk spelende keepster van SDOL te danken dat het verschil niet te groot werd.

In de loop van de eerste helft ging het beter lopen bij SDOL. De ploeg begon aan een inhaalslag en bij rust was de achterstand omgebogen in een 12-13 voorsprong.

In de tweede helft ging SDOL meer op snelheid spelen, het tempo ging flink omhoog. De verdediging stond beter en de keepster hield veel tegen. Hierdoor wist SDOL de voorsprong uit te breiden. Die voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Uitslag: 24-28.

Door de winst doet SDOL goede zaken in de strijd om de tweede plaats. Over twee weken sluit de eerste klasser thuis het seizoen af tegen Overwetering.

Doelpunten SDOL: Joanne Pelgrim 8, Linda Maatman 6, Rose Heuven 4, Leonie Alferink 3, Joyce Verschoor 2, Dominique Heuven 2, Linda Bons 2, Marjolein Schotman 1

Categorie: Sport

Comments are closed.