Update: Sallandse Boerenmarkt en Matjesmarkt afgelast!

| 18 July 2019 | 0 Comments

Op 27 juli, 3 en 10 augustus van 11.00-15.00 uur heeft De Laarman, Butzelaarstraat 60 in Luttenberg een gezellige overdekte Boerenmarkt georganiseerd met Sallandse streekproducten. Kom kijken, proeven en ruiken en verken de weg van ons dagelijks eten van ‘Bord naar Boer’.

Op de matjesmarkt voor kids hebben we een kinderkeuken ingericht waar kinderen zelf met eten aan de slag kunnen gaan. Je kunt Luttenbergse pannenkoekjes bakken, creatieve frietjes maken of een Sallandse pizza bakken.

Boerenmarkt 3

Doe je mee?
Heb je een grote oogst uit je eigen tuin of ben je een ster in het bakken of koken en wil je die producten ook aan anderen laten proeven en verkopen? Dan ben je van harte welkom op één of meer van onze markten. Meld je aan en wij zetten een gratis kraampje voor je neer. Ook een aantal Sallandse ondernemers heeft een kraam op de Boerenmarkt.

Matjesmarkt voor de kinderen
Heb je speelgoed waar je niet meer mee speelt, ben je heel goed in het maken van creatieve dingen of bespeel je een muziekinstrument en wil je een extra vakantiecentje verdienen? Dan ben jij ook van harte welkom op de Sallandse Boerenmarkt. Je hoeft je niet aan te melden.

UPDATE 25-07-2019
Helaas heeft de organisatie moeten besluiten dat de 1e Sallandse Boerenmarkt niet door kan gaan vanwege de verwachte warmte en mogelijke onweersbuien. De organisatie geeft aan het zelf ook erg jammer te vinden. Men gaat vol goede moed verder en hoopt dat de volgende markt op 3 augustus een succes wordt.

 

Categorie: Cultuur

Geef je reactie