REVUE 700 JAAR LUTTENBERG: ” n Bult te vier’n “

| 20 February 2018 | 1 Comment

revue1

Een grandioos feest: eind maart 2018. Dit mag u niet missen! Tijdens een 4-tal uitvoeringen in een grote verwarmde Revuetent midden in het centrum van Luttenberg, zal een keur aan amateur-artiesten uit Luttenberg haar medewerking verlenen om u een avond te vermaken met muziek, dans en variété. In deze humoristische show heeft de historie van Luttenberg een prominente plek. Er heeft zich hier heel wat afgespeeld! Het belooft een waar spektakel te worden waarin we 700 jaar Luttenberg letterlijk en figuurlijk ‘op de schop’ nemen. Er valt ‘’n bult’ te vertellen en ‘’n bult’ te lachen, ook als u niet uit Luttenberg komt!

revue3

We beginnen met een spetterende opening waarna we teruggaan in de tijd. Veldslagen, die de Luttenbergers met de Heldersen (Hellendoorn) uitvochten om grote stukken grond, worden nagespeeld. Zelfs toen moest de rijdende rechter er al aan te pas komen om recht te spreken ! Napoleon met zijn leger komt langs. Allemaal vastgelegd in de geschiedenisboeken en nu kunt u het tijdens de revue zelf meemaken. Prachtige liederen over het leven in en rond ‘de Parel van Salland’ komen voorbij, ondersteund met passende filmbeelden.

revue2Maar ook de Mariagrot, de festivals, de kerk en de sport zullen een prominente plek krijgen in deze show met veel variatie. Zo’n 80 Luttenbergers, van jong tot oud zetten hun beste beentje voor om een spetterende show  neer te zetten. Na 700 jaar Luttenberg hebben we ’n Bult te vieren. ‘. Viert u met ons mee ? Na afloop is er een gezellige avond om nog even na te borrelen met (oude) bekenden. Enkele bekende diskjockeys uit de regio zullen deze avonden  muzikaal ondersteunen.

De uitvoeringen zijn op: Donderdag 22, Vrijdag 23 en Zaterdagavond 24 Maart aanvang 20.00 uur en op zondagmiddag 25 maart aanvang 14.00 uur.

Entree: € 12,50 voor volwassen en € 5,- voor kinderen (t/m 12 jaar). Incl. parkeren, garderobe, 1 koffie/thee bij aanvang revue en 1 mooi Revueboekje met informatie en hoogtepunten van 700 jaar Luttenberg, om later nog eens in terug te kijken. Bestel nu op tijd uw kaarten.

Kaarten zijn  online te bestellen bij www.hoftheater.nl

of te koop aan de kassa bij Supermarkt COOP, Butzelaarstraat 21, 8105 AP Luttenberg.

LOGO LUTTENBERG 700

Categorie: Luttenberg 700

Reacties (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Marjan Hakvoort Booijink says:

  Beste allen!
  Wat een geweldige avond op vrijdag 23 maart.
  De revue was komisch.ontroerend,herkenbaar,boeiend enz,enz. Kortom woorden schieten te kort. Aan alles was te zien en te merken met hoeveel passie en inzet alles op het podium werd gebracht!
  Nogmaals hartelijke dank voor die fantastische avond!
  Hartelijke groet,Marjan Hakvoort -Booijink

Geef je reactie