Politie maakt einde aan selectieweekend SDOL

| 7 June 2015

In de omgeving van Eindhoven heeft de politie om half zes zondagochtend de selectievoetballers van SDOL van het bed gelicht. Met een behoorlijke politiemacht kwam het weekend abrupt aan zijn eind.

Volgens de beveiliging, die de politie heeft gesommeerd te komen, waren er meerdere klachten van de “agressieve jongeren” en geluidsoverlast binnen gekomen. Toen de politie arriveerde waren de SDOL spelers echter al in diepe rust. De spelers lijken zich dan ook niet te herkennen in de opmerkingen van de beveiliging. Volgens hen leek de politie zich ook af te vragen waarom ze met zo’n politiemacht (12 man sterk) moesten opdraven. Deze sommeerde de spelers echter wel direct de spullen te pakken.  De selectiespelers kregen een kwartier de tijd om hun biezen te pakken en stonden om  6 uur in de vroege ochtend op straat.

Of dit voor de selectiespelers nog verdere gevolgen gaat hebben is op dit moment niet duidelijk. Sv SDOL heeft nog niet gereageerd op dit voorval.

Categorie: 112, Algemeen

Reacties (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. rick kortstee says:

    Hahaha en maar klagen die lui ze hebben tenminste wel skik gehad dat is duidelijk jammer dat de mensen hier de humor niet van inzien