Paul Hogeman Clubheld 2017 gemeente Raalte

| 4 November 2017

Vrijdagavond werd Paul Hogeman door wethouder Van Loevezijn van de Gemeente Raalte in het zonnetje gezet vanwege zijn titel Clubheld 2017. Voorgaande weken werd deze landelijke verkiezing gehouden. En konden mensen stemmen op hun favoriet. Paul Hogeman wist in de gemeente Raalte veruit de meeste stemmen binnen te halen: namelijk 130 stemmen!, en de nummer 2 had er 71.

Tijdens het Herfst Indoor Luttenberg is besloten om deze bijzonder vrijwilliger in het zonnetje te zetten. Na een vlotte samenwerking tussen gemeente en ponyclub de Heuvelruitertjes werd dit gerealiseerd.

Wethouder van Loevezijn kwam langs en vertelde over zijn inzet voor de ponyclub en gaf namens de gemeente Raalte een mooie bos bloemen en een mand vol lekkernij. Daarnaast kreeg Paul van de ponyclub een mooie bos bloemen om zijn overwinning te vieren. Al met al een geslaagde missie! De Ponyclub bedankt de gemeente voor hun aandacht voor deze bijzondere vrijwilliger.

BD306BF9ABA042E8BF3BEE98380B21A1

Tijdens zijn bezoek benoemde wethouder van Loevezijn de vele punten die Paul op vrijwillige basis inzet voor de Ponyclub in Luttenberg. En dat zijn er nogal wat, de lijst is bijna te lang om op te noemen: Paul zit al bijna 50 jaar in het bestuur, en is al die tijd penningmeester geweest. Nog steeds doet hij de boekhouding met de pen, want computers zijn Abracadabra voor Paul.

Naast zijn bestuursfunctie is Paul ook op vele andere vlakken actief als vrijwilliger: Hij is sterk betrokken bij tal van activiteiten, zoals de jaarlijkse worstenactie, de jaarlijkse oud-ijzer-actie, het kamp, de kinderhoek bij de tuinexpo en de jaarlijkse St. Steffenrit. Ook is Paul vaak bij de manege te vinden om bardiensten te draaien en om te helpen met allerlei hand-en-span-diensten bij concoursen. Alle voorkomende klussen doet hij. Paul zegt gewoon nooit nee.

Niet voor niets wordt hij ook wel de opa van de ponyclub genoemd; hij heeft zo ongeveer alle leden zien komen en velen inmiddels zien gaan.. Maar iedereen voelt zich welkom bij Paul. Hij is ook de vraagbaak voor velen. Want voor bijna elk probleem weet hij een oplossing voor of stuurt hij je naar de juiste mensen toe.

De ponyclub is naast zijn kinderen en kleinkinderen ook een kindje van Paul. Hij is er altijd voor de vereniging en zijn vrouw moet hem hiervoor menig uur thuis missen.

Afgelopen week werd hij verkozen tot clubheld van de gemeente Raalte. Met 130 stemmen ging hij ver aan kop. Het geeft zijn enorme betrokkenheid goed weer. Vele oud-leden hebben dan ook met plezier hun stem uitgebracht en iedereen gunt het Paul van harte. De ponyclub is dan ook enorm trots dat deze vrijwilliger bij hun vereniging actief is. Paul zet een stapje terug, en dat is een lastige klus voor hem. Iedereen binnen de club zal hem ook zeker missen op vele vlakken. Maar ze zijn er ook van overtuigd dat ze met z’n allen zijn taken gaan oppakken. Maar wel met z’n allen. Want voor hun is het niet alleen te doen. Daarom een diep respect vanuit de Ponyclub de Heuvelruitertjes en alle betrokkenen voor zijn jarenlange inzet.

Paul, bedankt namens de Ponyclub de Heuvelruitertjes en alle betrokken ruitersportmensen!

Paul Hogeman

Categorie: Algemeen

Comments are closed.