Oranjemarkt bij Esmoreit

| 7 April 2018 | 0 Comments

Op vrijdag 27 april is het weer zover. De activiteit waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt, de altijd gezellige en drukbezochte oranjemarkt van basisschool Esmoreit. Vanaf 9.30 uur zijn er tal van activiteiten te doen voor jong en oud!

Optocht door het dorp met versierde fietsen
Wat was het een succes vorig jaar! We hebben heel veel, prachtig versierde fietsen gezien. Natuurlijk gaan we het dit jaar weer doen. Leef je uit en versier je fiets! We maken een ronde door het dorp met de prachtig versierde fietsen. Een jury beoordeelt de fietsen en de mooiste fietsen krijgen een prijs!

De rommelmarkt
En natuurlijk is er ook dit jaar de oude vertrouwde, altijd gezellige rommelmarkt met verschillende activiteiten zoals schminken, grabbelen in een snoepjurk, poffertjes eten, seizoenkaarten voor het zwembad kopen of het kopen of verkopen van allerlei leuke spulletjes.

Mocht je mee willen doen met de versierde fietsen en/of een plekje willen om spullen te verkopen, dan horen we dat graag. Geef het voor 15 april door aan Sharon Blum: shjblum@hotmail.com of Herma Korenromp: hkorenromp@hetnet.nl .

Graag tot ziens!
Ouderraad basisschool Esmoreit

oranjemarkt

Categorie: Algemeen

Geef je reactie