Open schietoernooi SSV de Schoenmaker 2018

| 9 March 2018 | 0 Comments

SSV ‘De Schoenmaker’ organiseert ook dit jaar weer het open schiettoernooi. Op donderdag 12, vrijdag 13 en vrijdag 20 April kunt u in korpsverband komen schieten in de schietkelder achter café ‘De Schoenmaker’. Een korps is een team welke bestaat uit 3 personen. Uiteraard kan men naast de 15 wedstrijdkaarten nog wat meer schoten wagen. De schietvereniging stelt het nodige materiaal beschikbaar om te kunnen schieten en dameskorpsen mogen met behulp van een ondersteuning de schoten wagen.

logo_schietvereniging

Er zijn lekkere prijzen te verdienen zowel voor de beste schutter als voor het beste korps. Dus mocht u individueel niet zo goed presteren, heeft u toch kans op een prijs!

Deelname kost €5,- per korps. Neem uw partner, vriend, vriendin, buurman, broer, zus etc. mee, vorm een korps wat bestaat uit 3 personen en kom op één van bovengenoemde avonden schieten bij Schietsportvereniging ‘De Schoenmaker’  Vanaf 19:00 uur is de koffie klaar en na afloop van het schieten kunt u in onze kantine napraten onder het genot van hapje en een drankje.

Opgave kan telefonisch bij:
André Nijenhuis      Tel. 06-20989850
Freddie Kelder        tel. 301628
Hans van Dijk         tel 06-53687876

Of via de mail:
andre@ssvdeschoenmaker.nl
freddie@ssvdeschoenmaker.nl
hans@ssvdeschoenmaker.nl

www.ssvdeschoenmaker.nl

Categorie: Algemeen

Geef je reactie