Open dag Landwinkel Buitengewoon

| 19 May 2017

Op 2e pinksterdag, maandag 5 juni 2017 van 10:00 tot 16:00 uur houdt Landwinkel Buitengewoon een open dag. Vier jaar geleden is een oud schuurtje omgetoverd tot een sfeervolle Landwinkel met allerlei lekkere en mooie streekproducten en delicatessen. Pure, ambachtelijke producten waar een verhaal achter zit, waar mensen tijd en energie in hebben gestoken.

Buitengewoon

Tijdens de open dag is er van alles te zien en te doen. Vele verschillende standhouders, proeverijen, demonstraties en lezingen. Een tipje van de sluier: sieraden, brocante, verzorgingsproducten, buiten koken, decoraties voor in huis, boerenijs en een superaanbieding van de bakker van het inmiddels bekende heerlijke krentenbrood! Maar ook demonstraties Tai Chi, handboog schieten, yoga en een lezing over orthomoleculaire voeding. Kijk op de website voor de tijden als u dit niet wilt missen! Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht met activiteiten zoals pannenkoekjes bakken boven een vuurtje, handboog schieten, springkussens, grabbel-jurken, glittertattoos, een verhalen vertelster.

Buitengewoon

Natuurlijk staan de staldeuren open en kunt u de melkrobots bekijken. Nieuwsgierig geworden? Toegang en parkeren is gratis! Kom gezellig een kijkje nemen! Volg Buitengewoon op facebook of houdt de website in de gaten voor de laatste nieuwtjes en aanbiedingen! En ondanks dat ze met de Hellendoornseweg aan het werk zijn, blijven wij gewoon bereikbaar. Ziet u de grote kraan van BAJO staan!? Daar moet u zijn op 5 juni!

Landwinkel Buitengewoon, Hellendoornseweg 88, Luttenberg, www.buitengewoonluttenberg.nl

Categorie: Algemeen

Comments are closed.