Op vakantie met de Zonnebloem

| 30 March 2016

De vakantiebestemming van De Zonnebloem zijn bekend. De Luttenbergse tak elk jaar aan bij deze vakanties, georganiseerd voor mensen met een fysieke beperking die afhankelijk zijn van zorg of binnen- of buitenshuis rolstoelgebonden zijn.

In het najaar zijn er twee reizen georganiseerd. U kunt alleen óf met een reisgenoot (met- of zonder lichamelijke beperking) aan een Zonnebloemvakantie deelnemen. Het gaat om de volgende vakanties:

–       Regiovakantie naar Beekbergen (maandag 19 t/m zaterdag 24 september 2016): De regio afdeling Vechtstreek van de Zonnebloem verzorgt een 6-daagse vakantie naar Hotel Spelderholt in Beekbergen op de Veluwe. Tijdens deze vakantie gaan er alleen mensen uit de regio Vechtstreek mee, waar ook de afdeling Luttenberg onder valt.

–       Provinciale vakantie naar Mechelen (maandag 7 t/m zaterdag 12 november 2016): Deze 6-daagse vakantie wordt georganiseerd voor mensen uit Overijssel. Hotel de Heerenhof bevindt zich in Mechelen, in het zuidelijkste puntje van Limburg.

Voor beide vakanties geldt verzorging op basis van volpension. Er is medische en verpleegkundige begeleiding aanwezig. U kunt deelnemen aan excursies en het vervoer naar het hotel met aangepaste touringcar wordt geregeld. Naast deze regio- en provinciale vakantie organiseert de Zonnebloem ook nationale groepsreizen in binnen-en buitenland voor mensen vanaf 18 jaar die tot de doelgroep behoren.

Wilt U zich aanmelden of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Bianca Wellinkvoorde: tel 0572-302221 (bij voorkeur na 18.00u) of via mail:  bgwellinkvoorde@gmail.com

Aanmelden voor de Regio- of Provinciale vakantie kan tot 20 april.

Categorie: Algemeen

Comments are closed.