Nieuwe editie van Pleinfeest met swingende sixtiesmuziek van The Full Circle

| 24 May 2018 | 0 Comments

Pleinfeest zoals het ooit bedoeld is: lekker weer, fijne muziek en een gezellige sfeer bij Elckerlyc op het plein met sfeervolle verlichting en vuurkorfjes. Vrijdag 25 mei is het weer zo ver, Full Circle zorgt voor de heerlijke sixtiesmuziek en uiteraard kan iedereen gratis en voor niets komen aanlopen. 

Gezelligheid staat op plaats 1 bij het Pleinfeest bij Elckerlyc. Het feest is toegankelijk voor iedereen voor een hapje, een drankje en bij te praten met vele bekenden.

The Full Circle treedt op bij het Pleinfeest en die band richt zich op de westcoast-Americana uit de jaren zestig en zeventig. Denk aan meerstemmige full circle600countryrock met vaak een wat zomerse inslag. Liedjes van acts als The Byrds (die ook een nummer hebben geschreven waarnaar The Full Circle is vernoemd), Poco, The Eagles en Crosby Stills Nash & Young. Een groot deel van het oeuvre bestaat uit evergreens, bekend van radioprogramma’s als De Arbeidsvitaminen en de Top 2000.

The Full Circle heeft twee identiteiten. Eentje als een (semi)akoestisch trio, bestaande uit Ton Weideman, Hans van Braak en Lawrence Simon (allen gitaar en zang); eentje als volledige band, waarbij de drie heren versterking krijgen van bassist Theo Leijer, drummer Ron Bijland en toetsenist/zanger Harm Jansen. Allen veteranen die al tientallen jaren in bands spelen. In Luttenberg treedt The Full Circle op in de bandbezetting. Aanvang is om 21.00 uur op het plein bij Elckerlyc en de entree is, zoals altijd, helemaal gratis en voor niets.

Categorie: Algemeen, Cultuur

Geef je reactie