Nieuw seizoen RegioBank Beachhandball van start op ‘Sallandse stranden’

| 21 April 2017 | 0 Comments

Binnenkort gaat voor de tweede keer in successie de RegioBank Beachhandball competitie van start op de Sallandse beachvelden. Nadat in 2016 op bescheiden schaal een start is gemaakt, zullen dit seizoen maar liefst 53 teams deelnemen aan deze zomerse, spectaculaire spelvariant.

Beachhandball is sterk in opkomst: niet verwonderlijk, omdat het voor spelers én publiek een bijzonder aantrekkelijke spelvorm is, waarbij snelheid en spektakel voorop staan, in een zomerse sfeer. De wedstrijden worden gespeeld op het beachveld van SDOL én op de nieuwe beachvelden van Nieuw Heeten en Broekland.

Beachhandbal

De eerste speeldag is op zaterdag 22 april. De finalewedstrijden zijn rond half juni gepland. Om een en ander in goede banen te leiden zijn er natuurlijk ook scheidsrechters nodig. Ter voorbereiding op deze competitie werd er op 7 april in Nieuw Heeten een cursus gehouden met maar liefst 89 belangstellenden. Deze avond stond onder leiding van Jeanet van Markvoort, beach-scheidsrechter met ruime internationale ervaring.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Mail naar beachcompetitiesalland@gmail.com. Houd zelf ook het nieuws omtrent de Beachhandball Competitie in de gaten op de Facebookpagina RegioBank Beachhandball Competitie

Categorie: Sport

Geef je reactie