Muziekspektakel Luttenberg LIVE

| 8 June 2019 | 0 Comments

A.s. zaterdag 15 juni 20:00 uur gaat het gebeuren. Muziekvereniging De Bergklanken is jarig en geeft een feestje. Iedereen wordt hierbij uitgenodigd, jong en oud. De plaatselijke sporthal De Achterberg wordt voor 1x omgebouwd tot de gezelligste kroeg van Salland. En als de muziekvereniging jarig is, dan hoort daar natuurlijk muziek bij. Samen met bijna 30 muzikale talenten zorgt het orkest en de drumband voor een avondvullend programma. Zangers, zangeressen, Höllenboerduo Bas van der Toren en Hans Nieuwenhuis, de band Stillus, de Luttenbergse rockband The Hillrockers en meidengroep Cloud 9 maken er een muzikaal feestje van. Het resultaat is een avondje zomers zwijmelen op Robbie Williams en Racoon, hemels høken op Bökkers en Normaal en ongegeneerd meeblèren met Guus Meeuwis en André Hazes. Allemaal live, en helemaal Luttenbergs voor alle  leeftijden.Iedereen is welkom. Voor de iets ouderen onder u zijn er

voldoende zitplaatsen, de jongeren kunnen hangen aan de statafels of bij de bar. De koffie is warm, de drankjes koud, enbuiten staat de snackwagen van Chiel klaar voor een lekkeresnack.

Tickets à € 5,00 (t/m 12 jaar gratis) zijn nog verkrijgbaar bij Coop Alfring en Mark Veldkamp Vloeren en Raamdecoratie. Wacht niet te lang, want het gaat hard met de verkoop.Indien nog voorradig zijn er ook kaarten aan de zaal te koop.

Meer info is te vinden op de website www.debergklankenluttenberg.nl, op facebook.com/muziekvereniging.luttenberg en op Instagram bergklankenluttenberg.

Flyer

Categorie: Algemeen, Cultuur

Geef je reactie