Luttenbergers genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018

| 22 January 2019 | 0 Comments

herman

Luttenberg 700, Museum De Laarman en Herman Holtmaat zijn genomineerd voor de Overijsselse vrijwilligersprijs 2018. Om de prijs in de wacht te slepen zijn zij uw steun hard nodig. Doet u mee?
Breng uw stem uit via www.ovp2018.nl
Klik op ‘organisaties of vrijwilliger’, ‘Raalte’ en ‘Luttenberg 700’, ‘De Laarman’ of ‘Herman Holtmaat’.
Vul uw mailadres in en klik op ‘stemmen’.
Daarna ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw stem kunt bevestigen. Per mailadres kunt u 1 x stemmen op een organisatie én 1 x op een vrijwilliger.

De vrijwilligers van De Laarman zijn een nieuwe toekomst voor het museum aan het bouwen. Ruim 5.000 vrijwilligers-uren zijn al ingezet, terwijl de andere activiteiten zoals fiets- en wandeltochten, het Historisch Festijn en museumactiviteiten ook gewoon doorgaan.
De vrijwilligers van Luttenberg 700 hebben met de revue, de herdenking bij het oorlogsmonument, de zeskamp, het Luttenbergs festijn, het vuurwerk, de uitkijktoren en veel andere kleine en grotere evenementen voor een mooi jubileumjaar gezorgd.

Herman Holtmaat, betrokken Luttenberger, als drijvende kracht achter Luttenbergwoont, de nieuwe sporthal en woningen voor jongeren in Borgwijk, heeft tot doel om samen met anderen, een zo prettig mogelijke woonomgeving te bieden aan alle inwoners van Luttenberg.

Categorie: Algemeen

Geef je reactie