Lustrum voor Beachtennis

| 17 May 2017

De zandkuil is van 27 juni tot en met 2 juli weer de thuisbasis van Luttenberg Beachtennis. Voor de vijftiende keer alweer.

Uiteraard is er weer perfect weer besteld, dus schrijf je snel in samen met je partner en maak ook dit jaar weer het unieke Luttenberg Beachtennistoernooi mee. Alweer voor de 15e keer wordt dit jaar van 27 juni tot en met 2 juli het altijd gezellige en sportief uitdagende Luttenberg Beachtennis gespeeld. Opgave voor deelname kan gebeuren door een mailtje te sturen naar luttenbergbeachtennis@gmail.com  of gewoon een antwoord op deze mail met de namen en de avond voorkeur, uiterlijk tot 20 juni 2017.

Ook dit jaar wordt weer gespeeld in de zandkoele aan de Butzelaarstraat te Luttenberg. De voorrondes worden op dinsdag 27 juni, woensdag 28 juni en donderdag 29 juni gehouden, waarna de halve finales en de finales op zondag 2 juli gespeeld worden. Er wordt door de week in de avonduren gespeeld vanaf 19.00 uur. De dames en heren worden in aparte poules ingedeeld. Het spel wordt als dubbelspel gespeeld, het is dus handig om je samen met een medespeler op te geven. De poule waarin je ingedeeld wordt werkt dit in één avond af waarna de halve finalisten bekend zijn. De deelnemers betalen een inschrijfgeld van vijf euro.

Houd de pagina facebook.com/luttenbergbeachtennis in de gaten om volledig up to date te blijven.

Categorie: Agenda, Algemeen, Sport

Comments are closed.