Lil’Hill maakt dance acts 2016 bekend

| 29 April 2016

De organisatie van het Lil Hill festival heeft de Dance Line Up voor editie 19 van het Lil’Hill festival bekend gemaakt.

Baas komt midden in zijn Monkey business tour naar de velden van Luttenberg om Lil Hill op zijn kop te zetten. Vette floorfillers en bangers kun je verwachten. Van House tot Trap, van EDM tot HipHop, gecombineerd met zijn eigen originele BAAS producties.

logo_lilhill_2016

Daniel Williamsen stond al lang op het verlanglijstje van de organisatie. Zijn warme en groovy house en uplifting house mag niet ontbreken op de festivalweide. Zet uw dans schoenen maar vast in het vet. Melloww is bekend bij het festival. Hoewel hij wat ‘dieper’ produceert, leent hij zich achter de decks ook prima voor een portie #destroyingdisco. Een graag geziene gast op grotere evenementen, maar weet zich ook goed te ontfermen over de zaal van kleiner formaat. HriStof maakt zijn opmars in de omgeving van Enschede. Geboren in Parijs, vervolgens een tijd doorgebracht in Amsterdam om zich te nestelen in het oosten. Jazzy en funky tonen kenmerken zijn sound.

Zeven acts zijn er in totaal nu aangekondigd, nog vier te gaan. Lil Hill opent op 16 juli om 16:00 zijn deuren. Tickets als vanouds € 10,- en er is enkel deurverkoop.

Lil’Hill 2016 met o.a. St. Tropez, Baas en Daniel Williamsen
16 juli 2016
Ter Borgweg, Luttenberg
Entree: € 10,-

Categorie: Cultuur

Comments are closed.