Laatste stemmaand is aangebroken

| 19 June 2018 | 0 Comments

LuttenbergseTOP-700 van 2018

De tijd tikt verder! We zitten al weer ruim in juni. Dit betekent dat de laatste stemmaand voor de Luttenbergse Top-700 is aangebroken. Op 30 juni 00.00 uur exact, sluit namelijk de stembus!

Veel mensen hebben reeds hun stem uitgebracht. Wat velen niet weten, is dat de stembus nog steeds geopend is en wel tot en met 30 juni dus. Vaak zeggen mensen als je ze vraagt om ook te stemmen: ‘Kan dat dan nog?’ Jazeker dus!!Zoals gezegd, er zijn al heel veel lijstjes binnen via www.top700luttenberg.nl Stemmers komen uit Luttenberg, Salland, maar ook uit Beverwijk, Canada en zelfs uit Nieuw-Zeeland zijn er stemmen binnen gekomen!Als organisatie, willen we een zo breed mogelijke muzieklijst presenteren. Daarom hebben we de stem van IEDEREEN nodig. Dus ook van u!

toppop3

Hoe wordt de Luttenbergse Top-700 uitgevoerd? Van 4 tot en met 8 augustus wordt de lijst live uitgezonden vanuit Elckerlyc te Luttenberg. Dit gebeurt in samenwerking met RTV Raalte, die direct enthousiast was over het idee.  Zij verzorgen de techniek. Om naast de muziek ook een gevarieerde presentatie te waarborgen, zal dit verzorgd worden door veel BL’ers (Bekende Luttenbergers) of oud Luttenbergers. Allemaal mensen met ‘’plaatjesdraai-ervaring” nu of in het verleden.Elckerlyc wordt tijdens de Luttenbergse Top-700 omgedoopt tot een waar muziekcafé. Het is de bedoeling om elke dag te beginnen om 09.00 uur en te eindigen om 23.00 uur, behalve op woensdag 8 augustus, de finale dag, dan draaien we vlak voor 18.00 uur de nummer 1.

Tijdens alle dagen is iedereen welkom om onder het genot van een kopje koffie of een drankje even binnen te komen en te genieten van de muziek. We zien het al voor ons, dat groepjes buren even met z’n allen tijdens het opbouwen van de tuin- of straatversiering naar het muziekcafé komen, voor een kopje koffie. Bij mooi weer gaan de deuren van Elckerlyc open, zodat ook het winkelend publiek van de mooie muziekklanken mee kan genieten.  Dan kunnen ze, nadat de boodschappen ingeladen zijn, even oversteken voor een bezoekje aan het muziekcafé.  Dus bij deze de oproep: STEM, nu het nog kan!!

Categorie: Algemeen, Luttenberg 700

Geef je reactie