Kostuums L700 naar Poppenschuur

| 25 April 2019 | 1 Comment

Aan alle inwoners van Luttenberg!

Binnen het Bestuur van de Stichting 700 jaar Luttenberg hebben we besproken wat we met de grote hoeveelheid kostuums en overige attributen, die in 2018 met veel liefde zijn gemaakt of aangeschaft voor activiteiten tijdens ons jubileumjaar 2018, gaan doen. Nu ligt het overal verspreid. Wij willen graag dat dit op één centrale plaats opgeslagen gaat worden en daarna door Luttenbergse verenigingen of organisaties weer gebruikt kan worden. Wij zijn heel blij dat Colinda Holtmaat van “De Poppenschuur”  dit wil gaan doen. Wij hebben een overeenkomst tussen beide partijen opgesteld met de volgende afspraken:

 1. Alle artikelen, kleding en overige attributen, gebruikt en in eigendom van 700 jaar Luttenberg, gaan over naar De Poppenschuur.
 2. De Poppenschuur slaat al deze artikelen droog en schoon op.
 3. Alle verenigingen en instanties uit Luttenberg, maar ook particulieren, woonachtig op een postadres in Luttenberg, kunnen deze artikelen gratis gebruiken voor activiteiten voor en binnen de Luttenbergse gemeenschap.
 4. Overige verenigingen, organisaties en particulieren buiten Luttenberg kunnen deze artikelen huren tegen de vastgestelde prijzen door De Poppenschuur, welke vermeld staan op de website van De Poppenschuur. Dit geldt ook voor particulieren uit Luttenberg voor privé- gebruik.
 5. Alle kleding en attributen worden tijdig aangevraagd en binnen 5 werkdagen na het gebruik schoon gewassen en netjes in orde weer teruggebracht.
 6. Het gratis gebruik door Luttenberg, genoemd onder punt 3, geldt voor een periode van 10 jaar. Na 10 jaar gaan alle artikelen over naar de Poppenschuur. Na 10 jaar dienen ook de Luttenbergse verenigingen en particulieren, ook indien gebruikt voor Luttenbergse activiteiten, de huurbedragen zoals vermeld op website te betalen.

Heeft u nog spullen van Luttenberg 700 jaar liggen? Breng ze naar De Poppenschuur !!!

Met vriendelijke groet,  namens Stichting 700 jaar Luttenberg,  Henk Holtmaat.

kleding2

 

Categorie: Algemeen

Reacties (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Geertje hogeboom says:

  Hallo allemaal,

  Mis nog steeds mijn zwarte en blauwe rokken, wil een ieder dan eerst even kijken of mijn naam in de lange rokken staat,
  En deze voor mij bewaren.
  Mis er nog zeker 6,,,!!!!!!!!
  Naam staat er overal in.
  Bedankt,
  Geertje hogeboom

Geef je reactie