Klaar-over je mee?

| 13 September 2018 | 0 Comments

Dinsdagavond 4 september kwam een nieuwe groep verkeersbrigadiers bij elkaar. Agent Johan Revenboer gaf deze groep uitleg over de taken en verantwoordelijkheden die je als brigadier hebt. Op Kruispunt Lemelerweg/ Elskampweg en bij de Butselaarstraat werd meteen geoefend, zodat de Luttenbergs schooljeugd, voor en na schooltijd, op deze plekken veilig over kan steken. We willen iedereen oproepen om de aanwijzingen van de verkeersbrigadiers op te volgen.

foto klaar over

Daarnaast nog een belangrijke fietsregel: Fiets aan de juiste kant van de weg, zodat je ook aan de juiste kant bij de klaar-over wacht. Met name bij de Elskampweg wil het nog wel eens voorkomen dat kinderen links op de weg stil gaan staan. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Ouders, bespreekt u dit met uw kind?

De werkgroep ‘Klaar-over je mee?’ kan nog steeds hulp gebruiken. Met veel beschikbare brigadiers ben je minder vaak aan de beurt en kun je makkelijk vervanging vinden als je een keer verhinderd bent. Doe je mee? Meld je aan bij Irene: irenevandervegte@hotmail.com. Dit geldt niet alleen voor ouders. Iedereen die zich voor het oversteken wil inzetten is welkom.

Categorie: Algemeen

Geef je reactie