Jumping indoor Luttenberg

| 10 November 2018 | 0 Comments

Manege de Luttenberg, aan de Looweg in Luttenberg, is vanaf dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november 2018 het domein van de springruiters en –amazones. De combinaties van alle klassen, BB tot en met ZZ, zullen aan de start verschijnen. De zaterdag is gereserveerd voor Nationale Rubrieken. De organisatie van dit prestigieuze concours hippique is in handen van paardensport vereniging Luttenberg. Mede door een financiële bijdrage van de sponsor GMB kan de organisatie een nog beter programma voor zowel deelnemers als publiek aanbieden.

Met parcoursbouwer Arno Zegers denkt de vereniging een faire bouwer voor alle klassen aangetrokken te hebben. Het parcours voor nationale rubrieken zal worden gebouwd door Jack Meulman. Het programma biedt voor zowel amateurs als professionals ruim de gelegenheid aan hun trekken te komen. Het programma biedt voor zowel amateurs als professionals ruim de gelegenheid aan hun trekken te komen.

Dinsdag13 november wordt het startsein gegeven aan de klassen: L, M, Z en ZZ. Woensdag zullen, de klassen BB, B en L worden verreden.
In het donderdagprogramma is, om 20.00 uur, ook een klasse B rijstijl parcours opgenomen. Springruiter Hendrik Jan Schuttert zal als gastjury uitleg geven over de verrichtingen van de combinaties. Een bijzonder leerzaam gebeuren voor zowel de deelnemers als het publiek.
De vrijdag zal gevuld worden met de rubrieken BB, B en L. Maar donderdag avond is het gas geven tijdens de rubriek Speel uw Spel. Een sensationele rubriek waar je bij moet zijn!!

Naast de klassen BB tot en met ZZ, zullen er zaterdag 17 november een rubriek voor 6- en 7-jarige paarden en de Nationale rubrieken 1.30 – 1.35 – 1.40 m. verreden worden. Evenals voorgaande jaren hebben vele bekende nationale, maar ook internationale ruiters/amazones zich ingeschreven. Bekende namen zullen aan de start verschijnen. Hoogtepunt is de finale om de Grote Prijs van Luttenberg op de zaterdagavond. Deze start rond 20.30 uur.

Dit 5 daagse evenement sluiten we, na de finale om de Grote Prijs van Luttenberg, af met een knallend en gezellig Ruiterbal!! Niet alleen voor ruiters natuurlijk!!

Wij zien u graag tijdens dit gezellige evenement!

Manege

Categorie: Algemeen, Sport

Geef je reactie