Irene van der Vegte kandidaat CDA Raalte

| 3 February 2018

Hallo dorpsgenoot uit onze ‘Parel van Salland’,

Graag stel ik me aan u voor, Ik ben Irene van der Vegte, 37 jaar. U kunt mij kennen als vriendin van Sjoerd Tijs, als moeder van Twan en Maartje (dus van het schoolplein), als buurvrouw uit de van der Kettenstraat, als werkgroep lid van Eerste Heilige Communie en van de Revue 700 jaar Luttenberg. Ik zing bij Col Canto en de Cantor, ik mag ook graag wandelen met onze hond in ons mooie bos. Kortom, u kunt mij op allerlei plekken in Luttenberg tegenkomen.

foto Irene van der Vegte

Mij is gevraagd om kandidaat te worden voor het CDA Raalte. Klinkt allemaal heel gewichtig, maar ik vind het een eer. Ik ben gevraagd om volksvertegenwoordiger te worden. Dat betekent dat ik de oren en ogen van onze samenleving mag zijn. Met gezond verstand kijk, luister en spreek ik met mensen over hoe wij met elkaar leven. Wat gaat goed? Waar liggen kansen? Dit hoop ik dan over te brengen bij het CDA en in de gemeenteraad. Ik wil me er voor inzetten dat Luttenberg, maar ook de overige buurtdorpen, prettige plekken zijn om te leven.

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Tot die tijd hoop ik u in en om Luttenberg te ontmoeten. Ik organiseer: Koffie met Irene! Dan ga ik in gesprek met dorpsgenoten en vraag aan hen wat er goed gaat in onze gemeente en waar aandachtspunten liggen. Afgelopen donderdag 1 februari heb ik mijn eerste ‘Koffie met Irene’ gedaan met Plaatselijk Belang Luttenberg. We hebben gesproken over actuele zaken in ons dorp. Het belangrijkste punt is wel tijdige woningbouw voor de juiste doelgroepen; een punt dat CDA Raalte hoog op haar verkiezingsprogramma heeft staan.

De komende maand zult u mij op allerlei plekken tegen kunnen komen. Dat hoort natuurlijk bij verkiezingstijd. Ik hou u op de hoogte via Facebook (Irene van der Vegte) en Twitter (i.vandervegte). Op zaterdag 3 maart hoop ik u te ontmoeten voor Elckerlyc. Dan drinken we samen een kopje koffie! #denkmeedoemeeleefmee

Categorie: Algemeen

Reacties (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Leo van Krukkert says:

    Goed nieuws voor Luttenberg.
    Irene, succes !!