Gouden feest ABTB 1969

| 23 April 2013

Foto: H.A. Wigbels

Foto’s: Kent u iemand op de foto’s of weet u het verhaal hierachter? Meld dit dan onderaan bij reacties onder dit artikel. Zo helpen we elkaar aan een mooi archief.

Onderstaande foto’s door H.A. Wigbels:

Wanneer u zichzelf of familieleden herkent, en de foto graag in uw bezit wilt, dan kunt u tegen afdrukkosten een foto bestellen, door opgave van het fotonummer/bestandsnaam (HAW-… nummer) te mailen naar v.wigbels@biofaan.nl

Categorie: 1960 - 1969

Reacties (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Antoon Jansman says:

    Koninklijke onderscheiding, eremedaille in goud verbonden aan de Orde van Oranje Nassau, voor Gaisman(Antonius Gerardus Nijkamp). Hij was voorzitter van de ABTB en de Boerenleenbank. De onderscheiding werd hem opgespeld door burgemeester A.J. Ganzeboom. Verder zien we Dodden Dorus(D. Reimert) die een cadeau uitpakt samen met zaakvoerder G. Terhorst.
    Op verdere foto’s bestuursleden Parregats Jan (Besten) Brunsels Antoon (Tijs) Niejnhuus Harm (Klein Koerkamp) en Norpen Hein (Jansman) In het publiek Smids Willem en Anne (Oortwijn) oud~zaakvoerder en zijn vrouw. Verder Anton Mollink, Gait Kroemkamp (Reimert) en Mollinks Anton (Olde Bijvank)