Franse cultuur proeven met Luttenbergs tintje

| 28 February 2013

Frankrijk is dichterbij dan u denkt. Voor de zevende keer wordt in de meimaand vanuit Luttenberg een 3-daagse busreis naar Noord-Frankrijk georganiseerd. Samen met de Luttenbergse Fransman Jan Tijs en hoteleigenaar Gerard Spitoni wordt jaarlijks een afwisselend programma in elkaar gezet voor een groep uit Nederland.

Vrijdag 10 mei om 7.00 uur vertrekt de bus vanuit Luttenberg. ’s Middags rond drie uur is de aankomst op de plaats van bestemming.  Na gebruik van een lunch vindt de eerste excursie plaats. In de avond wordt er uitgebreid gedineerd op z’n Frans en daarna staat er een avondwandeling langs een verlicht meer op het programma.

Zaterdag  vervolgt de reis na het ontbijt richting  Metz en Nancy.  In Metz wordt een bezoek gebracht  aan museum Centre Pompidou en is er tijd voor een stadswandeling. In de namiddag wordt het wijnproeven in een wijnkelder. In de avonduren uiteraard weer uitgebreid dineren.

Zondagochtend vroeg op weg naar Azannes naar een het groot Openlucht gebeuren waar de tijd eeuwen stil heeft gestaan. Zondagavond, rond de klok van tien uur, aankomst in Luttenberg   Voor mensen die interesse hebben in deze driedaagse trip, noteer dan  10, 11 en 12 mei in de agenda. Opgeven kan via www.frankrijkisdichtbij.nl. De kosten zijn 250 euro. Daar zijn alle excursies bij inbegrepen. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met 0572-301716 of 0572-301649.

Categorie: Algemeen

Comments are closed.