Eerste zwemvierdaagse Luttenberg: niet voor watjes!

| 13 July 2019 | 0 Comments

Ze hebben de naam niet voor niets: Sportdorp Luttenberg. Op zondag 7 juli was de triatlon, op maandag 8 juli begon de zwemvierdaagse. En niet met tropische temperaturen. Het waren dan ook echt de toppers die meededen. Er konden verschillende afstanden worden gezwommen tijdens deze eerste zwemvierdaagse van zwembad ’t Siel. Een primeur dus.

Op maandag was er nog een voorzichtige start met 3 deelnemers, de dagen erna liep dat aantal op naar een totaal van 8. Het enthousiasme onder de zwemmers werkte aanstekelijk. En de onderlinge strijdvaardigheid was groot. Gaven de deelnemers vooraf nog aan dat ze voor de 250 of 500 meter gingen, uiteindelijk zwom het merendeel wel 1125 meter per avond!

Hoewel het aantal mensen dat de zwemmers kwam aanmoedigen nu weliswaar groter was dan het aantal deelnemers: het bestuur van ’t Siel heeft er alle vertrouwen in dat er volgend jaar meer zwemmers zijn! Dat het weer geen spelbreker hoeft te zijn, bewezen (op de foto v.l.n.r.) Zoë, Laura, Angela, Maaike en Robine.

Deelnemers zwem4daagse 2019

Categorie: Algemeen

Geef je reactie