Eerste geslaagde Bootcamp

| 28 April 2013

De eerste Bootcamp training in Luttenberg is een feit. In verband met grote belangstelling (ruim 30 deelnemers) is de groep zelfs opgesplitst en waren er 2 trainingen. Vanaf sporthal “de Achterberg” vertrokken de groepen onder leiding van Mathijn Veldkamp richting het Amfitheater het Lommerrijk in het Mariabos.

De weersomstandigheden waren gunstig, maar ook met slecht weer was de training gewoon van start gegaan. De frisse lucht en leuke deelnemers, die onder leiding van een motiverende trainer stonden, waren de basis voor een geslaagde bootcamp. Uithoudingsvermogen en kracht werden afwisselend getraind met behulp van de elementen in het amfitheater. Zowel beginnende als gevorderde sporters namen deel.

In het vervolg zal er iedere zaterdag een bootcamptraining gaan plaatsvinden in de prachtige omgeving van Luttenberg. Lijkt het je leuk om ook deel te nemen mail dan even naar info@topfitsalland.nl of bel 0572- 302230. Aanmelden via Facebook kan ook op de pagina van Top Fit Salland. Ga deze uitdaging aan en wordt ook top fit!

 

Categorie: Sport

Comments are closed.