Dorpsbarbecue na optocht Luttenbergs Feest

| 26 June 2013

Traditiegetrouw wordt het Luttenbergs Feest geopend met de optocht en het aanslaan van het eerste vat. Dit jaar heeft het Bestuur Luttenbergs Feest  iedereen een speciale uitnodiging:

Grote gezellige dorpsbarbecue na de optocht van het Luttenbergs Feest!!!

Op donderdag 18 augustus trekt de vrolijke optocht, de start van het Luttenbergs Feest, al om 15.00 uur door de straten! Na de opstelling op de feestweide en de prijsuitreiking mogen de chauffeurs even de praalwagens wegbrengen, maar de rest van de mensen nodigen wij hierbij uit om op het Kerkenlaentie, in of vóór de tent en op het terras, aan te schuiven bij de eerste grote dorpsbarbecue van Luttenberg! In samenwerking met Coop Richard Alfring organiseren we een bere-gezellige gezamenlijke zomerse maaltijd.

Vanaf 1 juli kunt u bij uw dagelijkse boodschappen sparen voor BBQ-muntjes. Heeft u er 5 bij elkaar, zijn ze voor 5 euro in te wisselen voor een BBQ-voucher met afscheurbonnetjes voor 4 verschillende soorten vlees, een consumptie (aangeboden door de horeca) en een ijsje (van de feestcommissie). Voor de kinderen is er een speciaal pakket voor een klein prijsje. Natuurlijk is er voor iedereen de bijbehorende salade en stokbrood met kruidenboter! Alvast smakelijk eten gewenst!

Groeten, Richard Alfring, Bestuur Luttenbergs Feest, SES.

 

Categorie: 175 jaar Kerkdorp, Algemeen

Comments are closed.