Boekpresentatie “Leven rondom de Berg”

| 19 June 2018 | 0 Comments

 oud document

Zaterdagmiddag 30 juni vindt in Elckerlyc de presentatie plaats van het boek Leven rondom de Berg – geschiedenis van Luttenbergers.

 

Kardinaal Eijk, bisschop van het aartsbisdom Utrecht, en mr. M.P. Dadema, burgemeester van de gemeente Raalte, hebben toegezegd  het eerste boek in ontvangst te zullen nemen. Zij zijn tenslotte verre vertegenwoordigers van de in de oorkonde uit 1318 genoemde, kerkelijke en wereldlijke macht.

Jenneke van Doesburg, bestuursvoorzitter Stichting Luttenberg 700 zal hen het boek overhandigen. Trio Höllenboer zal voor de muzikale omlijsting zorgen.

 

Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot +/- 16.00. Vanaf 14.30 uur is de zaal geopend. U bent van harte welkom.

 boek3

Afhalen of kopen van het boek

Als u het boek besteld en betaald heeft (via een machtiging of via uw bankrekening) kunt u het boek in Elckerlyc afhalen op:

  • Zaterdag 30 juni tussen 17.00 en 18.00 uur

  • Zondag 1 juli tussen 11.00 en 13.00 uur

Het boek nog niet besteld? Geen nood: u kunt op genoemde tijdstippen het boek uiteraard ook kopen; prijs: € 29,95 Wel gaarne gepast geld meenemen.

Uiteraard is het ook na 1 juli nog mogelijk het boek te verkrijgen – zolang de voorraad strekt. Over waar en hoe wordt u nog nader geïnformeerd. Voor de reünie op 10 augustus wordt een beperkte voorraad aangehouden voor oud-Luttenbergers. Tip: kent u mensen die geïnteresseerd zijn om naar de reünie te komen en/of het boek willen aanschaffen? Geef hen al vast een seintje! Bestellen blijft ook mogelijk via de website www.parelvansalland.nl

LOGO LUTTENBERG 700

Categorie: 175 jaar Kerkdorp, Luttenberg 700

Geef je reactie