Betsie van Gendt-Mentink benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

| 26 April 2016

Betsie

Het heeft zijne majesteit de koning behaagd………………… om Betsie van Gendt-Mentink te benoemen tot lid in de orde van Oranje-Nassau. Betsie heeft deze onderscheiding verdient vanwege al haar vrijwilligerswerk voor met name de Laarman, Sportclub Luttenberg en de tennisvereniging. Hieronder een overzicht van de belangerijkste bezigheden van haar vrijwilligerswerk van de afgelopen tientallen jaren.

Betsie gefeliciteerd!

2002 – heden

  • Gastvrouw/vrijwilligster museum De Laarman. Mevrouw van Gendt is gastvrouw van het Sallands landbouwmuseum “De Laarman” te Luttenberg en heeft zich al die jaren op oproepbasis beschikbaar gesteld voor ontvangst van groepen in Museum De Laarman, waarbij zij gasten heeft rondgeleid in het Museum en zorgde voor de catering voor de bezoekers.

​1976 – heden

  • Bestuurslid-scheidsrechter-trainster crossloopcom. lid sportclub Luttenberg. Mevrouw is mede-oprichter geweest van de Sportclub Luttenberg met als hoofdtak de volleybalvereniging. Mevrouw van Gendt heeft veel werk verricht voor en binnen de vereniging. Daarnaast is ze oprichter van de crosslopen in Luttenberg, de 1e maal in 1977. Zij was daarvoor zelf fanatiek hardloopster bij de atletiekvereniging Pierre de Couvertin in Deventer.

1990 – heden

  • Redactie clubblad – schoonmaakrooster T.V. Luttenberg. Mevrouw is lid vanaf de oprichting van de tennisvereniging d.d. 28 september 1977. Zit sinds 2002 in de redactie van het clubblad Stennis en verzorgt tevens de  verspreiding van het clubblad. Verzorgt vanaf 1990 de indeling van het schoonmaakrooster van het tennisgebouw.

Categorie: Algemeen

Comments are closed.