Beleef de Luttenbergse muzikale TOP700 in beeld en geluid

| 28 July 2018 | 0 Comments

Het aftellen is begonnen want de stemmen zijn geteld; De Top700 lijst is klaar!!

Maar wat voor ‘n lijst is het geworden?
Is het een lijst met ‘n typisch stevige Luttenbergse sound?
Of is het ‘n lijst à la Top2000?
Is het ‘n lijst met locale helden of voert Avicii de boventoon?
En hoe gaat het in z’n werk?

Nou, we zenden uit vanuit Elckerlyc m.m.v. Airplay Radio en RTVRaalte op 105.7 fm en 105.1 fm zodat het in heel Salland te horen is. Natuurlijk kun je ook via je p.c. via de webplayer luisteren. De start is zaterdag 4 augustus om 09.00 uur. We zenden dan 4 uur lang min of meer non-stop uit, uiteraard wel met aan- en afkondiging van de plaat en de notering in de ranglijst.

unnamed

Vanaf 13.00 uur gaan de deuren open en gaan we ‘live’ en daarbij ben je van harte welkom. De presentatie wordt mede verzorgd door bekende Luttenbergse D.J.’s van vroeger en nu. Kom met vrienden, buren, familie of alleen want gezellig wordt het sowieso. Maar ook ontroerend, informatief en vrolijk. En er is de gelegenheid jouw eigen persoonlijke verhaal bij ‘n lied te komen vertellen live op de radio.

Ook zondag t/m dinsdag  kun je er vanaf 13.00 uur live bijzijn. De uitzendingen duren tot 23.00 uur maar naborrelen kan natuurlijk altijd en je kunt dan buiten de Top700-uitzending om, verzoeknummers aanvragen. Woensdag zijn we de gehele dag live, dus vanaf 09.00 uur maar we stoppen dan eerder, namelijk om 18.00 uur, i.v.m. de diverse straatBBQ’s in Luttenberg. Even voor 18.00 uur hoor je dan de nummer 1 maar tjonge jonge, wat is het een dondersmooie lijst geworden.

Kom dus naar Elckerlyc van 4 t/m 8 augustus en beleef jouw muziek in beeld en geluid. Ja, ook beeld! Want we vertonen mooie videoclips en live-uitvoeringen op het grote beeldscherm. Van tranentrekkers tot headbangers, van sereen tot uit je dak, van solo tot koor; alles zit er in!

www.top700luttenberg.nl

Categorie: Luttenberg 700

Geef je reactie