Appartementen Mariaoord in de verkoop

| 27 February 2017

De plannen liggen er al geruime tijd, maar nu is de kogel definitief door de kerk: de eerste appartementen in het te verbouwen Mariaoord gaan in de verkoop. Bij 7 verkochte appartementen kan de verbouwing beginnen.


De Stichting Luttenberg Woont is al enige tijd bezig met ontwikkelen van een woonlocatie in en om het vroegere Mariaoord. Nu zijn de  koopappartementen officieel in de verkoop gegaan. Jansman Bouw B.V. ontwikkelt op deze bijzonder fraaie, lommerrijke locatie 8 nieuwe koopappartementen. Dit unieke kleinschalige appartementengebouw wordt geheel in de stijl van het pittoreske voormalige klooster gerealiseerd, zodat het gebouw de blikvanger voor Luttenberg kan blijven die het nu al is. Daarnaast is de stichting ook bezig met 11 huurappartementen in het oude Maria-Oord. Zodra de gemeente groen licht geeft voor de gemeentegarantie wordt ook daarmee gestart.

Maria-OordDoor de unieke ligging aan de rand van het dorp, in een fantastische groene omgeving én dicht aan het centrum, is het in alle opzichten een bijzondere plek om te wonen. De appartementen zijn ingedeeld als volgt: entree/hal, meterkast, toilet, bergruimte, hobbyruimte, ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer met 2e toilet, woonkamer, open keuken, balkon. De appartementen op de 1e laag hebben extra ruimte door de ruime zolders onder de schuine kap en een dakkapel. Elke bewoner heeft een eigen vaste parkeerplek in eigendom. Dit geldt ook voor de buitenberging, die aan de achterzijde van de appartementen bereikbaar is. De appartementen op de 1e laag zijn via de galerij aan de achterzijde bereikbaar met trap én lift. Alle ruimten in de appartementen zijn gelijkvloers en voorzien van brede deuren, waardoor ook minder valide bewoners prettig kunnen wonen.

Verkoopprijzen variëren van € 200.000,- tot € 226.000,- vrij op naam. Met de bouw zal worden gestart op het moment dat er 7 appartementen zijn verkocht. TML makelaars doet de verkoop van de nieuwbouwappartementen, de Funda-advertentie vind je hier. Mochten er mensen zijn die interesse hebben dan kunnen ze zich ook melden bij Herman Holtmaat ( h.holtmaat@aventus.nl tel. 06 20476354 )

Categorie: Plaatselijk belang

Comments are closed.