4x revue, 4 keer genieten

| 3 April 2018 | 0 Comments

bankie

De slag om het Heldersebroek, Napoleon die met paard en fanfare de zaal binnenkomt, een imam die besluit shoarma-boer te worden in Luttenberg, een indrukwekkende stilte bij de nagedachtenis aan de ramp met de V2 en Maria die haar licht laat schijnen op alles wat ze vanuit de grot ziet gebeuren in het dorp. Het zijn enkele scènes uit de revue die het afgelopen weekend te zien was in de tent midden op het Kerkenlaentie in Luttenberg.

De reacties op het bijna drie uur durende spektakel waren lovend. “De ontvangst met de gastvrouwen, de goede organisatie van de garderobe, een mooi en duidelijk programmaboekje, het bingoformulier en via het warme welkom van de speaker in een rechte lijn naar de lekkere koffie. We voelden ons direct welkom”, lieten Jan en Gerda Luchtenberg in een reactie weten. “We hebben gelachen om de komische voorstellingen en waren ontroerd door het mooie pianospel van Nynke en zang van Eric, de interactie tussen Vespertied en de Hill Rockers en de uitvoering van Het Dorp. En zo kunnen we wel doorgaan. Zoveel mooie scènes, zoveel mooie verhalen”, schrijft het stel. Het grootste compliment zat ‘m misschien wel in het feit dat enkele bezoekers van de première op de donderdag zich een dag later naar Coop Alfring spoedden om snel nog een kaartje te kopen voor een latere voorstelling in het weekend. Zó enorm hadden ze genoten en zó groot was de drang om de revue nog een keer te kunnen zien! Maar niet alleen in de zaal was het genieten.

licht en geluid

Ook achter de schermen genoten de acteurs en toneelmannen volop. Van hun eigen optreden, optredens van andere artiesten of van de reacties vanuit de zaal. Het was hartverwarmend. Als revuecommissie willen we iedereen dan ook bedanken. Het publiek dat iedere avond opnieuw voor een gezellige sfeer in de feesttent zorgde, maar bovenal de acteurs, toneel-knechten, dames van de grime, de mannen van het licht en geluid, met name Louis Klomp,  de technische commissie en iedereen die verder een aandeel heeft gehad in deze gedenkwaardige show! Waar een klein dorp groot in kan zijn. Met zijn allen hebben we laten zien waar Luttenberg voor staat: gezelligheid en saamhorigheid.

Revue commissie; Henk Holtmaat, Jos Holtmaat,

Irene van der Vegte, Jet Jansen Holleboom,

Wies Jansen Holleboom, Inge Luchtenberg, Hennie Holtmaat Dinie Neppelenbroek en Ineke Korenromp

Categorie: Algemeen

Geef je reactie