40 dagen zonder alcohol

| 7 February 2018

40 dagen

Durf jij je alcoholgebruik op pauze te zetten? Doe dan mee aan onze actie om tijdens de vastentijd geen alcohol te drinken.

Veel mensen hebben onbewust een patroon aangenomen waarbij het vanzelfsprekend is dat ze vrijwel dagelijks meerdere glazen alcohol drinken. Door een tijdje niet te drinken word je bewuster in het maken van een keuze om wel of niet te drinken, doorbreek je vastgeroeste patronen en maak je alcohol niet meer vanzelfsprekend.

We hebben de afgelopen jaren ook mee gedaan en je merkt de positieve lichamelijke veranderingen: je voelt je fitter en scherper, slaapt beter, valt af en je krijgt een betere huid.


Wanneer?

We doen dit weer in de jaarlijkse vastentijd. Die begint dit jaar op woensdag 14 februari en loopt door tot Pasen. Dus tot zondag 1 april (eerste Paasdag).

 

Meedoen?

Jenneke probeert in Lemele weer deelnemers te werven voor actie 46 dagen zonder alcohol. Ik zal dit vooral in Luttenberg doen. Het mag natuurlijk ook iets anders zijn: stoppen met roken, snoepen of een ander ongemak waar je vanaf wilt. Een mooie gezamenlijke actie. De ervaring leert dat het ondersteunend is om samen met anderen mee te doen. Dus doe bijvoorbeeld samen met je vrienden, collega’s, buurtgenoten of sportploeg mee.
Doe mee: geef even je mailadres door aan mij of Jenneke en je krijgt elke dag een aanmoedigingsmail.

Ook op onze facebookpagina zullen we elke dag weer een berichtje zetten.

https://www.facebook.com/40-dagen-gezond-1032839273445384/

Wij staan weer in de startblokken. Alvast succes:

doesburgjwvan@gmail.com

hermanholtmaat@gmail.com

Categorie: Algemeen

Comments are closed.